Достапни линкови

Виена: Форум на ЕУ и земјите од Западен Балкан


Во Виена се одржува Форум на Европската Унија и земјите од Западен Балкан на ниво на министри за правда и внатрешни работи, а темата е борбата против организираниот криминал. Ова е прва во низата конференции посветени на Западниот Балкан кои по повод превземењето на преседавањето со Европската Унија ги предвиде Австрија за оваа и идната година.
XS
SM
MD
LG