Достапни линкови

Тбилиси: Втора годишнина од револуцијата на розите


Во Тбилиси започнаа двата дена прослави со кои се одбележува втората годишнина од Револуцијата на розите. Во Ноември 2003 од беше сменет режимот на Едуард Шевернадзе а на власт стапи про западниот реформатор Михаил Сакашвили.
XS
SM
MD
LG