Достапни линкови

Тирана: Конференција за верската толеранција во ЈИЕ


Во Тирана се одржува неколкудневна конференција посветена на зацрврстување на верската толеранција во Југоисточна Европа. На конференцијата учествуваат шеесетина верски поглавари кои треба да договорат иницијативи за поттикнување на меѓуверската соработка.
XS
SM
MD
LG