Достапни линкови

Аман: Жена од Ирак призна дека учествувала во нападите во Јордан


Една ирачка жена која себе си се идентификува како Саџида ал Ришави се појави на јорданската телевизија со признание дека се обидела, но не успеала да изврши самоубиствен напад во исто време кога во минатата недела во такви напади во Аман загинале над пеесет луѓе. Таа признала дека во Јордан влегла со нејзинот сопруг и со уште двајца мажи за кои се смета дека ги извршиле самоубиствените напади во Аман.
XS
SM
MD
LG