Достапни линкови

Скопје: Одбележување на 13-ти ноември


Денеска во Скопје се одбележува 13-ти ноември денот на Ослободување на градот. Оваа година се одбележува 61 годишнината од ослободувањето на Скопје од фашистичката окупација. По тој повод во градот ќе се одржат повеќе културно уметнички манифестации и свечености, а ќе бидат доделени и 13 ноемвриските награди.
XS
SM
MD
LG