Достапни линкови

Ниш: Продолжува судскиот процес против врањскиот владија Пахомие


Во Ниш продолжува судскиот процес против врањскиот владика Пахомије кого четири момчиња го товарат за сексуално злоставување. Обинителите очекуваат Пахомије да ја призна вината како олеснителна околност, а адвокатите на одбраната оценија дека станува збор за оркестриран напад врз Српската Павославна Црква.
XS
SM
MD
LG