Достапни линкови

Скопје: Спогодба за слободна трговија меѓу Македонија и СЦГ


Во Скопје денеска ќе биде потпишана Спогодба за слободна трговија меѓу Македонија и Србија и Црна Гора. Со неа, како што е соопштено, се предвидува целосна либерализација и рамноправни услови во трговијата со земјоделско прехранбени и индустриски производи.
XS
SM
MD
LG