Достапни линкови

Вашингтон: Одобрени нови 50 милијарди долари за операциите во Ирак и Авганистан


Американскиот Сенат одобри дополнителни пеесет милијарди долари за финансирање на операциите во Ирак и за напорите за стабилизација на Авганистан. Со тоа американските трошоци во овие земји пораснаа на триста и пеесет милијарди долари.
XS
SM
MD
LG