Достапни линкови

Сараево: Поздравена одлуката за формирање заеднички полициски сили на БИХ


Европската Унија и Соединетите Држави ја поздравија одлуката на босанскиот парламент за формирање заеднички полициски сили во Босна и Херцеговина. Во оценките на Брисел и Вашингтон се наведува дека ова е најважен чекор кон интегрирањето на Босна во евроатлантските структури.
XS
SM
MD
LG