Достапни линкови

Њукасл: Состанок на министрите за внатрешни работи и правда на ЕУ


Министрите за внатрешни работи и за правда на Европската Унија во Њукасл започнаа дво – дневни разговори постевени на борбата против тероризмот. Пред состанокот британскиот министер за домашна безбедност Чарлс Кларк ургираше да се преоцени балансот меѓу човековите права и безбедноста во ерата на глобалниот тероризам.
XS
SM
MD
LG