Достапни линкови

Москва: Американскиот милионер Грегори Олсен член на рускиот вселенски тим Сојуз ТМА


Американскиот милионер Грегори Олсен е член на рускиот всленески тим Сујуз ТМА – 7 кој на први октомври ќе биде лансиран за да однесе намирници на Меѓународната вселенска станица. Олсен е 60 годишен физичар и претседател на компанијата Сензор Анлимитед и планира да извршпи екпсрименти додека е на вселенската станица. Тој ќе стане и воедно третиот вселенски турист.
XS
SM
MD
LG