Достапни линкови

Вашингтон: Тревогата во американскиот транспортен систем на највисоко ниво


Американските власти ја продолжија тревогата на портокалово ниво во однос на транспортниот систем по вчерашните напади во Лондон. Во Њујорк властите започнаа проверки на торби, пакети во метрото, во возови и по автобуси.
XS
SM
MD
LG