Достапни линкови

Брисел: ИнБев го купи руски Тинкоф


Белгискиот гигант за пиво ИнБев го купи рускиот Тинкоф производител на Пиво. Со ова се очекува засилено присуство на ИнБев на рускиот пазар. ИнБев во чии рамки е белгиската Стела Артоа, германскиот Бек и бразилската Брахма е најголема пиварница на светот.
XS
SM
MD
LG