Достапни линкови

Скопје: Посета на Ерих Ваиделих, шеф на невладината ЕМРАСТ


Во посета на Македонија денеска треба да допатува претседателот на американската невладина организација ЕМРАСТ Ерих Ваиделих. Основна дејност на ЕМРАСТ е едукација и практични вежби на полето на одбраната од терористички, биолошки и нуклеарни дејствија.
XS
SM
MD
LG