Достапни линкови

Алмата: Дводневна конференција за борба против тероризмот


Во Алмата – Казхстан денеска започнува дводневната конференција на Шангајската организација посветана на борбата против тероризмот, екстремизмот и сеператизмот во Централна Азија. Во оваа организација членуваат, Кина, Русија, Казахстан, Киргистан, Таџикистан и Узбекистан.
XS
SM
MD
LG