Достапни линкови

Азија: Закана од ширење на Сидата


Доколку владите во Азија не преземат итна акција на континетот му се заканува опасно ширење на Сидата. Ова е предупредување од здравствените отрганизции чии преставници се собрани на конференција посветена на Сидата во јапонскиот град Кобе.
XS
SM
MD
LG