Достапни линкови

Њујорк: ОН ќе продолжат со хуманитарната операција во Чеченија


Обединетите Нации и невладините организации планираат да продолжат со хуманитарната операција во Чеченија се додека постоји потреба, но од планираните 67 досега се собрани само 30 милони долари. Главно донаторите се од Соединетите Држави и Европската Унија.
XS
SM
MD
LG