Достапни линкови

Малезија: Состанок на претставници на 40-тина муслимански земји


Преставници на 40 – тина муслимански земји одржаа состанок во Малезија на кој предложија план за надминување на економскиот јаз меѓу богатите со нафта и сиромашните муслимански земји. Потпишан е преференцијален договор за редуцирање на тарифите и зголемување на трговијата.
XS
SM
MD
LG