Достапни линкови

Скопје: Посета на министерката за внатрешни работи на Австрија Лиза Прокоп


Министерот за внатрешни работи Љубомир Михајловски денеска ќе се сретне со австриската министерката за внатрешни работи Лизе Прокоп. На средбата, како што е наведено во соопштението од МВР, ќе стане збор за борбата против тероризмот и организираниот криминал, размента на информации, како и состојбите околу соработката на полициите во Југоисточна Европа.
XS
SM
MD
LG