Достапни линкови

Калифорнија: Мајкл Џексон не е виновен


Судот во Калифорнија пресуди дека поп звездата Мајкл Џексон не е виновен за сите десет обвиненија за злоупотреба на деца. Одлуката на поротата доаѓа по седум дневно заседавање и 14 неделен судки процес. Мајкл Џексон не ја коментираше одлуката.
XS
SM
MD
LG