Достапни линкови

Свет: Русија, Кина и Индија ќе формираат стратегиски сојуз против меѓународниот тероризам


Русија, Кина и Индија ќе формираат стратегиски сојуз против меѓународниот тероризам, трговијата со дрога и организираниот криминал. Оваа одлука е соопштена за време на денешниот состанок на шефовите на дипломатиите на трите земји во Владивосток. Во рамките на состанокот, Русија и Кина, по долгогодишни преговори, потпишаа конечен договор за меѓусебната граница.
XS
SM
MD
LG