Достапни линкови

Њујорк: За неколку месеци започнува разгледувањето на примената на стандардите на Косово


Генералниот секретар на Обединетите Нации Кофи Анан изјавил синоќа дека за неколку месеци ќе почне разгледувањето на примената на стандардите за Косово. Анан на 27-ми овој месец ќе поднесе извешта пред Советот за безбедност, од што ќе зависи и почетокот на процесот за конечниот статус на Косово.
XS
SM
MD
LG