Достапни линкови

Јордан: Продолжува економската конференција за Блискиот Исток


Повеќе од 1000 лидери од арапските земји, Израел, Соединетите Дражави, Европа и од целиот свет ја продолжија во Шунех – Јордан економската конференција за Блискиот Исток. Јорданскиот Крал Абдула ургираше да биде искористен моментот за преземање реформи. Политичките и економските реформи се насетуваат но тие на Блискиот Исток треба да произлезат одвнатре а не однадвор, порача јорданскуиот крал на конференцијата во Шунех.
XS
SM
MD
LG