Достапни линкови

Јордан: Тродневна конференција за ситуацијата на Блискиот Исток


Над илјади и двесте политичари и бизнисмени од денеска во Јордан ќе учествуваат на тридневната конференција посветена на можностите за менување на ситуацијата на Блискиот Исток. Станува збор за Светскиот економски форум на кој претставници од арапските земји, Израел, Соединетите Држави и Европа ќе се обидат да ја постават платформата за мирен развој на тој регион.
XS
SM
MD
LG