Достапни линкови

Охрид: Трилатерална средба на началниците на генералштабовите на Македонија, Албанија и Бугарија


Во Охрид денеска и утре ќе се одржи триратерална средба на миниситрите за одбрана и на началниците на генералштабовите на армиите на Македонија, Албанија и Бугарија. Средбата треба да резултира со потпишување спогодба за зацврстување на соработката меѓу трите земји во сферата на одбраната во регионот.
XS
SM
MD
LG