Достапни линкови

Париз: Конференција за обновување и зачувување на културното наследство на Косово


Денеска во Париз во организација на Унеско ќе биде одржана првата меѓународна донаторска конференција за обнова и зачувување на културното наследство на Косово. Во почетната фаза се планира обнова на 75 верски објекти за кои е потребно да се соберат 40 милиони евра.
XS
SM
MD
LG