Достапни линкови

Атина: Редуциран авио сообраќајот во Грција поради штрајк


Авио-сообраќајот во Грција денеска се одвива редуцирано поради штрајкот на синдикатот на вработените во цивилното воздухопловство. 24-часовниот штрајк е организиран поради одбивањето на раководството на Цивилното воздухопловство да ги потпише договорите за новите вработувања на аеродромите.
XS
SM
MD
LG