Достапни линкови

Њујорк: Се повеќе млади во Ирак немаат доволно храна


Високиот комесаријат на Обединетите Нации за човекови права соопшти дека се поголем број млади во Ирак немаат доволно храна, што е загрижувачка појава. Како што е наведено, повеќе од една четвртина од ирачките деца со соочуваат со глад, пред се, поради конфликтите во таа земја.
XS
SM
MD
LG