Достапни линкови

Њујорк: ОН поради закани се повлекуваат од западен Дарфур


Обединетите Нации соопштија дека се повлекуваат од западен Дарфур поради заканите на арапските милитанти на Џанаџвед. Преставникот на Светската организација Јан Пронк изјави дека Суданската влада презема недоволни чекори за разоружување на милитантите.
XS
SM
MD
LG