Достапни линкови

Скопје: Конференција, земјите од Јадранската повелба на патот кон НАТО


Од денеска во Скопје се одржува неколкудневна конференција на тема Земјите од Јадранската повелба на патот кон членството во НАТО, перспективи и предизвици. На конференцијата учествуваат осумдесетина експерти од земјите потписнички на Јадранската повелба, Македонија, Албанија, Хрватска и Соединетите Држави, како и претставници на Босна и на Србија и Црна Гора.
XS
SM
MD
LG