Достапни линкови

Женева: Годишно заседание на Комесаријатот за човекови права на ОН


Комесаријатот на Обединетите нации за човекови права денеска во Женева го започнува шестнеделното годишно заседание. Многу организации за човекови права ги критикуваат правилата со кои многу земји кои не ги почитуваат човековите права, како Кина, Куба, Судан, Зимбабве, можат да бидат членки на Комесаријатот.
XS
SM
MD
LG