Достапни линкови

Њујорк: Седница на Советот за безбедност на ОН за Косово


Во Њујорк денеска ќе биде одржана седница на Советот за Безбедност на ОН посветена на Косово. Шефот на УНМИК Сорен Јесен Петерсен ќе зборува за ситуацијата во покраината, а Генералниот Секретар Кофи Анан ќе поднесе извештај за состојбата во изминатите три месеци.
XS
SM
MD
LG