Достапни линкови

Њујорк: Албанската мафија нова голема опасност во светот


Директорот на канцеларијата на Обединетите Нации за борба против организираниот криминал и шверцот со наркотици во Тирана Антонио Марија Коста изјави дека албанската мафија претставува нова голема опасност во светот. Според него, оваа мафија во последно време станувала се поактивна во Северна Европа, но и во Италија, Шпанија и Португалија.
XS
SM
MD
LG