Достапни линкови

Љубљана: Посета на претседателот Бранко Црвенковски


Претседателот на Република Македонија Бранко Црвенковски со посетата на Љубљана ја започна турнеата по Словенија, Босна и Херцеговина и Хрватска. Во Љубљана Црвенковски ќе разговара за трансферот на словенечките искуства во Македонија во однос на евро атланските интеграции.
XS
SM
MD
LG