Достапни линкови

Азија: Зголемување напорите за помош


Американските сили соопштија дека ќе го намалат нивото на напорите за прва помош на настраданите од цунами катастрофата во Јужна Азија. Според адмирал Томас Фарго, командант на американската војска на Пацификот, сега фокусот ќе биде ставен врз обновата на разурнатото.
XS
SM
MD
LG