Достапни линкови

Азија: Над 160 илјади загинати во цунами катастрофата


Последните изшетаи во врска со цунами катастрофата во Јужна Азија покажуваат дека загинале над сти шеесет и две илјади луѓе. Најмногу претрпе Индонезија, каде што загинаа сто и десет илјади. Триесет илјади загинаа во Шри Ланка, додека во Индија, тој број изнесува над петнаесет илјади.
XS
SM
MD
LG