Достапни линкови

Турција: Повлечена водата во Мраморното Море за два метри


Водата во Мраморно Море кај турскиот град Чанак Кале се повлекла за два метра што предизвикало паника кај локалното население. Причина за паниката е фактот што непосредно пред катастрофалниот удар на брановите Цунами во Југоисточна Азија на 26 декември лани, водите на Индискиот Океан се повлекоа за неколку метри.
XS
SM
MD
LG