Достапни линкови

Вашингтон: Американски истражувач тврди дека ја пронашол Атлантида кај Кипар


Американскиот истражувач Роберт Сармаст соопшти дека во длабочините на Средоземното море кај Кипар ја открил загубената цивилизација Атлантида која, според верувањата, во девет илјадитата година пред нашата ера била потопена. Сармаст вели дека Атлантида лежи на две илјади метри под површината на морето меѓу Кипар и Сирија.
XS
SM
MD
LG