Достапни линкови

Њујорк: Европските земји посериозно против тероризмот


Генералниот секретар на НАТО Јап Де Хоп Схефер во Њујорк изјави дека европските земји треба посериозно да размислат кои чекори да ги преземат во борбата против тероризмот. Според Схефер, Европската Унија и владите на европските земји се уште водат сложени дискусии за тоа колку далеку можат или не можат да одат во справувањето со тероризмот.
XS
SM
MD
LG