Достапни линкови

Грузија: Посета на генералниот секретар на НАТО Јап Де Хоп Схефер


Генералниот секретар на НАТО Јап Де Хоп Схефер престојува во едно-дневна посета на Грузија. Во фокусот на разговорите со грузискиот државен врв е учеството на Грузија во НАТО програмата Партнерство за мир. Схефер ќе ги посети и Азербејџан и Ерменија.
XS
SM
MD
LG