Достапни линкови

Токио: Јапонскиот премиер го отфрла повлекувањто на јапонските трупи од Ирак


Јапонскиот премиер Јуничиро Коизуми го отфрли повлекувањето на јапонските трупи од Ирак и покрај заканата на една милитантна група дека ќе го убие јапонецот што го држи како заложник. Според официјален Токио, дваесет и четири годишниот јапонец е приватно лице кој нема ништо со јапонските сили во Ирак.
XS
SM
MD
LG