Достапни линкови

Москва: Руската влада за ратификацијата на протоколот од Кјото


Руската влада денеска ќе дискутира за ратификацијата на Протоколот од Кјото чија цел е да се стабилизира емисијата на карбон диоксидот и другите таканаречени греен хаус гасови. Руското одобрување на Протоколот е неопходно за тој да стапи во сила во светски рамки.
XS
SM
MD
LG