Достапни линкови

Осло: Акција на норвешката полиција за наоѓање на ограбувачите што украле две слики на Едвард Мунк


Норвешката полиција покрена голема акција во потрага по вооружените ограбувачи кои украле две слики на Едвард Мунк од музејот во Осло. Една од сликата е светски познатото ремек дело на Мунк ,,Врисок,,.
XS
SM
MD
LG