Достапни линкови

Њујорк: Цените на нафтата продолжуваат да растат


Цените на нафтата продолжуваат да растат. На берзата во Њујорк барелот достигна четириесет и девет долари. Ова, според аналитичарите, е последица на страхувањето дека, поради саботажите врз ирачката нафтена инфраструктура, би можело да биде нарешено снабдувањето со нафата во светот.
XS
SM
MD
LG