Достапни линкови

Вашингтон: САД ќе ја интензивира истрагата за можното учество на Иран во нападите од 11 Септември


Американскиот претседател Џоџ Буш изјави дека Вашинтон ќе ја интензивира истрагата за евентуалната улога на Иран во нападите врз Америка на 11 Септември 2001. Иако, Ве Де директорот на ЦИА Џон Мек Лафлин го советуваше дека Иран нема директна улога во нападите, Буш изјави дека истрагата ќе продолжи се додека не се соберат сите факти.
XS
SM
MD
LG