Достапни линкови

Банкок: Утре ќе започне 15-тата меѓународна конференција за СИДА


Во Банкок утре ќе започне 15 тата меѓународна конференција за едукација и превенција на СИДА – та. Конференцијата е насловена како Пристап за Сите, а учествуваат научници, активисти за борба против оваа смртоносна болест и преставници на повеќе свестки влади.
XS
SM
MD
LG