Достапни линкови

Скопје: Посета на претседателот на СЦГ Светозар Маровиќ


Државна делегација на Србија и Црна Гора, на чело со претседателот Светозар Маровиќ денеска ја започнува дводневната посета на Македонија. Теми на разговорите на Маровиќ со македонскиот државен врв се билатералните односи и состојбите во регионот. Предвидено е потпишување билатерална спогодба за заштита на малцинствата на двете земји.
XS
SM
MD
LG