Достапни линкови

Скопје: Продолжува посетата на шефот на парламентарното собрание на НАТО


Претседателот на Парламентарното собрание на НАТО Даглас Биројтер ја продолжува посетата на Македонија со средби со министрите за надворешни работи и за одбрана Илинка Митрева и Владо Бучковски и со претседателите на соодветните комисии во македонскиот парламент. Главна тема на средбите, процесот на реформите во македонската одбрана и интеграцијата на земјата во НАТО.
XS
SM
MD
LG