Достапни линкови

Брисел: Дводневна донаторска конференција за Грузија


Во Брисел се одржува дводневна донаторска конференција за Грузија, под покровителство на Светската Банка и Меѓународниот Монетарен Фонд. Европската Комисија веќе најави финансиски пакет од 125 милиони евра за Грузија, која очекува над 350 милиони евра помош од оваа конференција.
XS
SM
MD
LG