Достапни линкови

Багдад: Меѓународните сили треба да останат во Ирак


Меѓународните сили треба да останат во Ирак додека земјата не биде во состојба сама да придоне за безбедносната состојба, изјави денеска новиот ирачки премиер Ијад Алави. Сметаме, вели Алави, дека мегународните сили треба да останат во Ирак додека земјата не почне сама да ги решава безбедносните проблеми.
XS
SM
MD
LG